Acasă » Uncategorized » CPEENI/CPEERI/CAEJ 2024

CPEENI/CPEERI/CAEJ 2024

Concursul național cu participare internațională de creație originală „Basmele Reginei Maria” 2024

În atenția elevilor premiați la Concursul de creație originală” Basmele Reginei Maria”!!!!!! Premierea va avea loc la Palatul „Elisabeta” București în data de 4 iunie ora 12.00!!! Pentru elevii premiați, locurile I, II, III din Craiova și județul Dolj, în limita locurilor disponibile vă rugăm să anunțați până joi, 30 mai 2024, dacă doriți să mergeți la premiere cu autocarul instituției noastre însoțiți de cadrele didactice de la Palatul Copiilor Craiova. Pentru cei care vin la premiere însoțiți de părinți sau profesori coordonatori va rog să anunțați participarea și să fiți prezenți la cel târziu 11,30 la Palatul Elisabeta pentru a avea acces la premiere.

Pentru alte detalii – Director Prof. Eugenia Pascu: e-mail pascueugenia@yahoo.com Tel. 0724047388

Festivitatea de premiere a Concursului național cu participare internațională de creație originală „Basmele Reginei Maria” va avea lo în data de 4 iunie 2024, ora 12.00, la Palatul „Elisabeta” București.
La premiere sunt așteptați toți copiii care au obținut Premiul I, II, III sau Mențiune.
Premianții, însoțiți de profesorii coordonatori trebuie să sosească cu cel puțin 30 minute înainte de începerea festivității.

Repartizarea pe săli-30 martie 2024

Rezultate faza județeană – Dolj

Elevii de la ciclul gimnazial si liceal care au obținut premiul I, premiul II, premiul III sunt calificați la faza națională.

Coordonatorii elevilor din județul Dolj calificați la etapa națională vor lua legătura cu organizatorii pentru parcurgerea etapei următoare din regulament până pe data de 5 aprilie 2024.

Rezultate faza națională „Basmele Reginei Maria”- coordonatorii elevilor/ coordonatorii fazelor județene vor primi rezultatele pe e-mail luni, 29 aprilie 2024.


Concursul internațional de arte „Eseuri plastice MailArt” 2024

Rezultate faza județeană

La faza finală a Concursului Internațional ”Eseuri Plastice-mail art” ediția 2024, vor participa elevii de gimnaziu și liceu care au obținut la faza județeană premiile I, II si III, conform Adresei M. E. nr. 25144/ 07.02.2024. Coordonatorii elevilor din județul Dolj calificați la etapa națională vor lua legătura cu organizatorii pentru parcurgerea etapei următoare din regulament până pe data de 13 mai 2024.

Concursul județean „Știu mai multe, sunt mai bun!” – 25 mai 2024

Rezultate proba scrisă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *