Acasă » Uncategorized » Concursul internațional de creație originală „Basmele Reginei Maria”, ediția 2023-festivitatea de premiere

Concursul internațional de creație originală „Basmele Reginei Maria”, ediția 2023-festivitatea de premiere

ANUNȚ IMPORTANT!!!!

Festivitatea de premiere a Concursului Internațional „Basmele Reginei Maria”, de la Palatul Elisabeta va începe miercuri, 28 iunie 2023, la ora 12:00.

Prezența participantilor la Palatul Elisabeta va fi la 11:30 (se fac renovări la Casa Regală și nu se vizitează muzeul).

Premierea va fi făcută de Alteța Sa Regală Principele Radu.

                       În atentia celor din Craiova!!!!!

Cei care au solicitat deplasarea cu autocarul din Craiova, plecarea este la ora 6:00, de la Palatul Copiilor Craiova, str. Simion Barnutiu nr.20.

Vă așteptăm cu drag!

Informații suplimentare puteți obține de la Doamna Director – prof. Eugenia PASCU– tel. 0724 047 388

2 Comentarii

  1. Cei din tara , care s-au calificat la etapa națională a acestui concurs, așteptau cu interes rezultatele care nu au fost transmise până astăzi.Asa se întâmplă în cazul unui concurs respectabil. Aveți adresele de e-mail ale coordonatorilor…Nu cred că e normal să sunam noi la numere la care nu răspunde nimeni.

    • Bună ziua,

      rezultatele au fost trimise catre inspectorii educativi și către directorii palatelor din țară încă din mai (imediat ce s-a finalizat jurizarea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *