Acasă » Dans modern

Dans modern

„DANSUL ESTE UN POEM IN CARE FIECARE MIȘCARE ESTE UN CUVÂNT”
de MATA HARI

Programul de curs are ca scop dezvoltarea fizică, coordonarea, orientarea în spațiu, dezvoltarea senzorială, creativitatea și autoexprimarea. Important la nivel social, pentru toți copiii care vin la curs este lucrul individual, cu un partener, sau ca un grup.
Abilitățile pe care le deprind la acest curs sunt recunoașterea formelor și a elementelor de geometrie, culorile în interpretarea mișcărilor (accentele de ritm), numărarea pe muzică, mișcarea în spațiu.
Este importantă realizarea prin dans, în mod agreabil și distractiv, a unor lucruri esențiale în cadrul dezvoltării individuale ale personalității fiecarui cursant.
În cadrul orelor de dans cu profesor Ana-Maria Trasca, se pune accentul pe imbunătățirea condiției fizice, coordonării și muzicalității.
Când dansezi simţi cum ritmul îţi spune o poveste şi muzica creează pentru tine o lume de basm. Dansul înseamnă emoţie şi trăire intensă. Spaţiul din jurul tău nu-ţi mai ajunge şi vrei să-l lărgeşti. Pentru că dansul este viaţa însăşi. Ascultă-ţi inima. Există ritm în bătăile inimii tale. De aici porneşte nevoia de a dansa. Oamenii au dansat de mii de ani. La început pentru regele soare sau pentru zeiţa ploii. Simţeau că prin dansul lor ritualic vor îndupleca zeitatea să le asculte ruga. Mai apoi dansul a reprezentat un mod de a-şi manifesta mulţumirea pentru bucuriile vieţii. Mult mai târziu dansul a fost folosit ca un mod de relaxare şi distracţie. La curţile regale prinţi şi prinţese pluteau armonios pe ritmuri cântate de muzicanţii timpului. Astăzi prin dans îţi exteriorizezi emoţiile, te încarci cu energie şi simţi cum bucuria îţi inundă sufletul.
Cercul de DANS MODERN te invita la dans,dansul care iti place si te atrage,mai ales acela pe care daca l-ai cunoaste si stapani ai putea spune despre tine”Acum stiu SA DANSEZ!!!”
Ofera-i copilului tau sansa si educatia ta la o viata mai buna si civilizata.Antrenamentele sunt concepute in asa fel incat de la inceput sa-i acapareze atentia si sa-i ocupe timpul liber intr-un mod constructiv alaturi de copii de varsa lui.
În cursul pentru ÎNCEPĂTORI, voi pune primele baze necesare sportului. Aici va învăța pași de dans, își va imbunătății ținuta și va face o complexitate de exerciții fizice pentru întărirea musculaturii.
În partea de AVANSAȚI va face cunoștință cu mai multe dansuri și antrenamentele vor fi îmbunătățite cu tehnici noi și condiție fizică.
Ajungând la un nivel mai ridicat, copilul va face parte din echipa de PERFORMANȚĂ unde va participa la spectacole și concursuri naționale și internaționale.
Mari sau mici, crescuți în sălile de dans, copii de toate vârstele lasă amprenta muncii lor pe podiumuri din întreaga țară și dincolo de ea. Aceștia sunt copii de la cercul de DANS MODERN, professor Ana-Maria Trasca.
Chiar și arta are prețul ei, însă prin muncă și dăruire, talentele dansului craiovean au fost medaliate și aplaudate. Poate cea mai mare recompensă pe care fiecare tânăr talent o așteaptă: recunoașterea meritelor. Le-a fost greu, dar nu se plâng. Știu foarte bine ce își doresc și nu uită de unde pleacă. Acolo se întorc mereu, în sala de dans, pentru a fi mereu mai buni.

FORMAȚIA MODERN-DANCE
Om fi noi încă mici, dar suntem harnici, suntem ambiţioşi, suntem cool, suntem funny, suntem Modern Dance!!!
https://www.facebook.com/moderndancecraiova?ref=ts&fref=ts

Formatia -FREAKS
Suntem Freaks și asta ne ocupă tot timpul!
https://www.facebook.com/FreaksCraiova?fref=ts

Momentele coregrafice oferite de formatia –GUESS WHAT confera oricarui eveniment sau concurs ritmul si distinctia necesara pentru a ramane de neuitat.

Formatia –DYNAMIC capteaza intotdeauna atentia publicului la spectacolele si concursurile la care ia parte.
https://www.facebook.com/dynamic.craiova?fref=ts

Formația –STYLE DANCE este o formatie ce iubeste arta,muzica si dansul,ceea ce creaza ingredientul perfect,unei bune dispozitii si relaxare.

Profesor: Trașcã Ana Maria