Acasă » Uncategorized » Inscriere/reinscriere 2017-2018

Inscriere/reinscriere 2017-2018

Dragi parinti, dragi bunici, dragi colegi,

REINSCRIERE

Incepand cu data de 15 mai 2017 se desfasoara activitatea de reinscriere a  copiilor la cercurile organizate in cadrul Palatului Copiilor Craiova.

Aceasta etapa se adreseaza copiillor si elevilor inscrisi in anul scolar 2016-2017, pentru care se doreste reinscrierea/rezervarea locului pentru anul scolar viitor, 2017-2018.

Pentru reinscrieri sunt necesare urmatoarele:

  1. Adresarea directa la cadrul didactic coordonator al cercului
  2. Completarea si semnarea tabelelor prin care optati pentru reinscrierea copilului- tabele centralizatoare pe care coordonatorii cercurilor le pun la dispozitia dumneavoastra.

Aceasta etapa este conceputa pentru facilitarea inscrierii copiilor si elevilor care frecventeaza constant activitatea Palatului Copiilor.

Astfel, institutia detinand deja documentele de identitate aferente inscrierii , pentru reinscriere va trebui doar sa semnati tabelul cu optiunea si sa aduceti, in cazul cercurilor de sport, adeverinta medicala pe care sa se specifice clinic sanatos.

 

INSCRIERE NOUA

In perioada  1.07.2017 – 8.09.2017 se realizeaza etapa de inscriere a copiilor si elevilor la cercurile organizate de Palatul Copiilor Craiova.

Aceasta etapa se adreseaza copiillor si elevilor care nu au mai frecventat niciodata cercurile Palatului Copiilor din Craiova sau care au intrerupt cel putin doi ani frecventarea, nefiind inscrisi in anul scolar 2016-2017 la cursurile noastre.

Aceasta etapa este gestionata de catre secretariatul institutiei si comisia de inscriere , care sunt localizate in corpul A, etajul 1.

Documente necesare inscrierii:

-Cererea completata (o gasiti la sediul institutiei – secretariat / comisia de inscriere / in format fizic, o puteti descarca si de pe site)

-copie dupa Certificatul de nastere al copilului (cate o copie simpla pentru fiecare cerere)

-in cazul cercurilor de miscare(dansuri moderne/populare/sportive/gimnastica aerobica/tenis de masa)-adeverinta medicala care sa ateste CLINIC SANATOS

 

INSCRIERI ULTERIOARE DATEI DE 11.09.2017

Aceasta etapa este gestionata de catre fiecare coordonator de cerc. Astfel, inscrierile ulterioare acestei date vor fi aprobate institutional in limita locurilor disponibile, dupa discutia prealabila cu cadrul didactic coordonator de cerc.

 

Va asteptam cu drag, va apreciem pentru ca intelegeti sa construiti un timp liber de calitate pentru copiii dumneavoastra si va multumim ca aveti incredere in noi pentru aceasta alegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *