Acasă » Tenis de masă

Tenis de masă

Tenis de masa

Profesor: Lucian Cazan   

În anul scolar 2018-2019 sunt disponibile 90 de locuri pentru cercul de tenis de masa, activitatea urmand sa fie organizata conform reglementarilor in vigoare.

Cursurile din cadrul cercului de tenis de masa se desfasoara sub indrumarea unui cadru didactic competent, intr-un mediu placut, recreativ.

Orarul pe care il ofera cercul de tenis de masa ţine cont de programul şcolar al copilului, fara sa afecteze activitatea scolara a acestuia, încercând să completeze activitatea copilului.

Activitatea este organizată pe grupe de vârste si se adreseaza copiilor de la 5 ani la 18 ani.

Copiii care frecventeaza aceste cursuri vor fi evaluati pentru trecerea la performanta, avand insa la inceput regim de incepatori.

Activitatea in cadrul cercului de tenis de masa este o activitate extrascolara care isi prorpune sa dezvolte armonios organismul copiilor, sa dezvolte calitatile native ale acestora, precum si spiritul de intrecere.

In cadrul acestei activitati se urmareste, de asemenea, stimularea interesului pentru practicarea independenta, dar organizata, a tenisului de masa/fotbal, ca mijloc de recreere.

Prin tematica propusa se urmareste:

  • depistarea unor talente, incepand de la vista de 6 ani. Campionul European de cadeti Cristian Barbulescu, medaliati la campionatele nationale de juniori precum Stefan Cassian, Deca Iulia, Gaman Carmina, Alexandra Rezeanu si alti au fost descoperiti la Palatul Copiilor Craiova.
  • Continuarea practicarii tenisului de masa pina la varsta de 18 ani in cadrul cercului.
  • Stimularea copiilor prin concursuri.