Acasă » breaking news » Inscrieri / Reinscrieri 2016-2017

Inscrieri / Reinscrieri 2016-2017

Dragi parinti, dragi bunici, dragi colegi,

Inscrierile la cercurile Palatului au fost finalizate in 9 septembrie 2016 si va multumim cu toata consideratia pentru interesul pe care l-ati manifestat pentru activitatea noastra, reusind performanta de a inscrie 3100 de copii si tineri in 3 zile!
Pentru cei care nu au ajuns la inscriere in aceasta perioada, nu va necajiti! Cu siguranta exista o solutie pentru fiecare dintre copiii dumneavoastra si va asteptam cu drag in saptamana 19-23 septembrie 2016 la noi, fie la sediul Palatului – Str.Simion Barnutiu nr.20 , fie la tel 0351413110 , pentru a primi informatii in legatura cu inscrierea copiilor dvs, direct la cadrul didactic coordonator al cercului. La avizierul principal, chiar la intrare, veti regasi orarul provizoriu al profesorilor. In oricare dintre intervalele specificate puteti contacta cadrele didactice. Daca nu reusiti sa ajungeti la noi in curte..dati un telefon si vi se va comunica orarul provizoriu al colegilor.

Pentru reinscrieri, procedati in acelasi fel! Toate locurile pe care le-ati solicitat in cadrul ultimelor ateliere din iunie au fost rezervate pentru copiii dvs. Nu trebuie decat sa confirmati reinscrierea copiilor!

Documente necesare inscrierii/reinscrierii

-Cererea completata (o gasiti la noi in format fizic, o puteti descarca si de pe site)

-copie dupa Certificatul de nastere al copilului(cate o copie simpla pentru fiecare cerere)

-in cazul cercurilor de miscare(dansuri moderne/populare/sportive/gimnastica aerobica/tenis de masa)-adeverinta medicala care sa ateste CLINIC SANATOS

Va asteptam cu drag , va apreciem pentru ca intelegeti sa construiti un timp liber de calitate pentru copiii dumneavoastra si va multumim ca aveti incredere in noi pentru aceasta alegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *